MSM-PALVELUT Oy

 

TOISESSA SUKUPOLVESSA TOIMIVA PERHEYRITYS

Olemme palveluhenkinen siivousalalla toimiva yritys. Henkilökuntamme on toiminut siivousalalla jo 20-vuoden ajan ja omaamme vankan näkemyksen alan työtehtävistä. 

 

TOIMALUE:

Toimimme pääkaupunkiseudulla. Tällähetkellä työskentelemme mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella ja Järvenpäässä.

 

ASIAKKAAT:

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin. Olemme saaneet paljon kiitosta nykyisiltä asiakkailtamme hyvästä, palveluhenkisestä ja ripeästä toiminnista. Tällähetkellä asiakaspiiriimme kuuluu mm. teleoperaattoreita, huoltoasemia, myymälöitä, yökerhoja/ravintoloita, toimistoja, julkisiatiloja, isännöintitoimistoja, yksityishenkilöitä, rakennus-alan yrityksiä ym..

 

HENKILÖSTÖ:

Työporukkamme koostuu yli 10 hengen ryhmästä. Työnjohtomme sekä siivoojamme ovat alan tehtäviin koulutettuja ammattilaisia. Uusien sopimusten syntyessä jokainen työntekijämme perehdytetään uuteen työhönsä. Koulutamme työntekijämme myös havainnoimaan työympäristöä mahdolliseten vahinkojen ja vaaratilanteiden varalta ja raportoimaan havainnoistaan viipymättä.

 

LUOTETTAVUUS:

Pyrimme rakentamaan palveluitamme luotettavalle ja lujalle pohjalle. Henkilöstömme vaihtuvuus on vähäistä ja uusia työntekijöitä rekrytoimme palvelukseemme ainoastaan suositusten kautta. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja maksamme työntekijöillemme asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä.

 

MSM-Palvelut Oy Y-Tunnus: 2284433-5

 
MSM-PALVELUT OY
PL 133, 01301 Vantaa
info(at)msmpalvelut.fi
puh 040-5500 269
 
y-tunnus: 2284433-5