Palvelut

Tarjoamme ikkunanpesupalveluita yrityksille sekä yksityisille talouksille. Suoriudumme myös haastavista kohteista. Tiedustele lisää!
Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua suurille ja pienille yrityksille toimialasta riippumatta. Räätälöimme yrityksnne tarpeille juuri oikeanlaisen palveluratkaisun. Meiltä voit myös tiedust
Olemme erikoistuneet ravintola ja yökerhosiivouksiin. Tarjoamme yökerhoille ja ravintoloille siivouspalveluratkaisuita 20-vuoden kokemuksella. Vältä surunaama! Vuonna 2014 jokainen suomen ravintola tulee osaksi
Tarjoamme luotettavaa siivouspalvelua kauppoihin ja myymälöihin. Palvelemme yrityksiä laidasta laitaan, toimialasta riippumatta. Asiakkainamme on mm. suomen suurimpia tele- ja elektroniikka-alan yrityksiä.
Tarjoamme ammattitaitoista rasvanpoiosto/peruspesu -palvelua ravintoloille ja suurtalouskeittiöille. Suoriudumme haastavimmistakin kohteista ammattitaidolla.
Tarjoamme kotisiivouspalveluita pääkaupunkiseudulla. Tiedustele lisää!
Suoritamme peruspesut- ja vahaukset ammattitaidolla. Käytössämme on myös uusi kuiva peruspesutekniikka kohteisiin jotka eivät kestä vettä. Tiedustele lisää!!
NYT MATOT PUHTAIKSI! Suoritamme kokolattiamattojen pesut, tekstiilihuonekalujen pesut/puhdistukset. Pesumenetelmissä käytämme 100% biohajoavia pesutuotteita. Kohteina mm. ravintolat, hotellit ym.
Tarjoamme ammattitaitoista tiskauspalvelua ravintoloille, suurtalouskeittiöille, juhliin ym... Tiedustele lisää!  
Tarjoamme yrityksille ja yksityisille tahoille ammattitaitoista terassien ja pihojen pesua. Tiedustele lisää!
 
MSM-PALVELUT OY
PL 133, 01301 Vantaa
info(at)msmpalvelut.fi
puh 040-5500 269
 
y-tunnus: 2284433-5